Car sharing

20044542 mCar Sharing is de nieuwste vorm van milieubewust autogebruik. Het combineert het gemak van een eigen auto met het financiƫle voordeel van gezamenlijk gebruik. U kunt direct toegang krijgen tot de auto's door deze on-line te reserveren. De auto kan worden ontgrendeld met behulp van een pasje die u via internet kunt aanvragen. Met dit pasje heeft u altijd toegang tot een groot netwerk van auto's in heel Nederland.

 

Gemakkelijk en goedkoop
Met dit nieuwe concept kan men op een maatschappelijk verantwoorde manier omgaan met mobiliteit. Ook kan carsharing de administratieve lasten van een wagenpark sterk terugdringen, wat het uitermate geschikt maakt voor de zakelijke markt. U kunt exact nagaan wanneer en waar de auto is gebruikt. Kosten kunnen op deze manier snel en gemakkelijk worden beheerst. De factuur geeft een overzicht van de gemaakte kosten per afdeling en/of per persoon.

Ook als particulier is carsharing interessant. Zelf een auto aanschaffen is kostbaar, tel daar verzekeringskosten, wegenbelasting en het onderhoud van de auto bij op en dan komt u waarschijnlijk tot de conclusie dat een eigen auto duur is. Maar u wilt natuurlijk ook niet altijd afhankelijk zijn van het openbaar vervoer! Daarom is carsharing een ideaal alternatief voor het hebben van een eigen auto, ongeacht of u nu veel of weinig kilometers rijdt per jaar.

CO2-neutraal
De auto's zijn milieuvriendelijk en hebben een A-label, waaronder Hybride auto's. De auto's zijn luxe uitgevoerd met onder andere elektrische ramen, airco en cruise control zelfs een automaat is mogelijk.

Snel en eenvoudig
U kunt snel en eenvoudig reserveren via een betrouwbaar on-line reserveringssysteem. U betaalt alleen voor de auto als u er gebruik van maakt. Tevens kunt u de kosten gemakkelijk beheersen, omdat er een vast bedrag per kilometer in rekening gebracht wordt. Dat is wel zo duidelijk!